Your Event

Hartelijk welkom

Social gifting nu nog makkelijker met de Gift2gether app

15-11-12


 

Amstelveen, 15 november 2012

Social gifting nu nog makkelijker met de Gift2gether app van Weekendjeweg.nl
Gift2gether: zonder rompslomp samen een cadeau geven

Gift2gether is een applicatie binnen Facebook waarbij men met Facebook vrienden een andere vriend een giftcard cadeau doet. Het idee komt van Weekendjeweg.nl en is ontstaan vanuit de gedachte dat het gezamenlijk geven van een cadeau makkelijker moet kunnen. Gift2gether maakt dat mogelijk: het kiezen van een gezamenlijk cadeau en het verzamelen van het gewenste bedrag is vanaf nu zeer eenvoudig geregeld. 

Kies een giftcard, nodig vrienden uit om mee te doen, betaal je eigen bijdrage en van het uiteindelijk verzamelde bedrag wordt de giftcard op een gekozen datum per post bezorgd. 

De cadeaus waaruit men kan kiezen zijn giftcards van verschillende (web)shops, waaronder Bol.com, Your-Event waardebon, Fashioncheque, Nationale Tijdschriften bon, Beauty & Wellness Cadeau, Weekendjeweg.nl en nog meer. De ontvanger is vrij om te bepalen wanneer hij de giftcard besteedt. 

Weekendjeweg.nl woordvoerder Ed Trentelman hierover: “Gift2gether werkt voor alle partijen heel eenvoudig. De gevers hebben snel een cadeaubedrag bij elkaar en de ontvanger kan op gemakkelijke wijze de giftcard verzilveren. Het gebruiksgemak staat bij  Gift2gether voorop!”

Over Weekendjeweg.nl
Weekendjeweg.nl is onderdeel van Bookit, marktleider in Nederland op het gebied van korte tussendoor vakanties in zowel hotels als bungalowparken. In 2011 werden 370.000 boekingen gemaakt bij Bookit met een totaalomzet van ruim 60 miljoen euro. In een jaar tijd ging bijna 1 miljoen gasten via een van de sites op een korte vakantie.


© copyright 2020  Your-Event.nl

Site by: Egogo Websolutions