Your Event

Hartelijk welkom

Exclusief Evenement Nilfisk-ALTO succes!

10-09-11


Afgelopen vrijdag, 9 september, heeft Your-Event.nl in samenwerking met Tema BV een dealer dag georganiseerd voor Nilfisk-ALTO.

De dag stond volledig in het teken van hun nieuwe campagne; Works For You. In het teken van snel en efficiënt werken werd besloten dat het Circuit van Zandvoort de ideale locatie was.

In de ochtend werden de genodigden tijdens verschillende presentaties uitgebreid geïnformeerd over de machines en de mogelijkheden. Na een lekkere lunch konden de gasten het circuit op. Niet om te racen, maar om de Nilfisk-ALTO reinigingsapparatuur te testen en demonstreren.
In diverse PIT-boxen werden allerlei apparaten getoond; Stofzuigers, Borstel- en schrobmachines en de Hogedrukreinigers. Genodigden kregen de kans om met de hogedruk reiniger een Raceauto uit de BWM-cup schoon te spuiten en om met de Borstelmachines een rondje door de PIT-box te rijden.

Na de succesvolle demonstraties was het tijd voor aktie. Onder leiding van internationaal autocoureur Dillon Koster kregen de gasten de mogelijkheid om plaatst te nemen in een raceauto. Na een uitgebreide instructie van Dillon stapten de gasten in verschillende auto's om diverse onderdelen van het racen mee te maken. Les 1 van het racen; zoals Dillon het omschreef. De onderdelen waren IJsrijden, Slalomproof en Driften.

Met talloze positieve en enthousiaste reacties kunnen we zeggen dat de dag geslaagd was. Na afloop hebben de gasten nog genoten van diverse borrelhapjes en nog even in PIT-straat gekeken naar raceauto’s die aktief waren op het circuit!

© copyright 2020  Your-Event.nl

Site by: Egogo Websolutions