Your Event

Hartelijk welkom

DTM komende drie jaar op Circuit Park Zandvoort

06-10-10


De prestigieuze Duitse toerwagenklasse DTM is ook de komende drie jaar te gast op Circuit Park Zandvoort. Dat maken de DTM-organisatie ITR e.V. en het circuit park Zandvoort bekend. De DTM-organisatie ITR e.V. heeft de wedstrijdkalender voor het seizoen 2011 gepubliceerd, waarop de race op Circuit Park Zandvoort voor het weekeinde van 13 t/m 15 mei vermeld staat.

 

Het Circuit Park Zanvoort zegt dat de onderhandelingen, die tijdens het DTM raceweekeinde plaatsvonden, in korte tijd en plezierig zijn afgerond.
Een belangrijk succes, want  “de DTM is samen met de Masters of Formula 3 ons belangrijkste internationale evenement en een uithangbord voor ons circuit”, aldus Hans Ernst, bestuurder van Circuit Park Zandvoort.

 

De datum waarop de DTM volgend jaar naar Circuit Park Zandvoort komt, betekent wel een verandering: na de start van het seizoen, op 1 mei op het circuit van Hockenheim, is Zandvoort van 13 t/m 15 mei gastheer voor de tweede race van het seizoen. Nog nooit was de DTM zo vroeg in het jaar al in Nederland.


Welke andere raceklassen er in het voorprogramma van de DTM naar Zandvoort komen, is op dit moment nog niet bekend. De kalenders voor de overige categorieën worden in de komende weken samengesteld.

 

Momenteel is Your-Event druk bezig met het samenstellen van de VIP Arrangementen. Binnenkort zullen deze online staan en kunnen de DTM VIP arrangementen via Your-Event gereserveerd worden.

 

Bron: Circuit Park Zandvoort

© copyright 2020  Your-Event.nl

Site by: Egogo Websolutions