Your Event

Hartelijk welkom

Over Your-Event.nl

Welkom op onze website!

Wij zijn blij dat u ons op het WWW heeft gevonden en dat u meer over ons te weten wilt komen.

Om te beginnen willen wij ons graag voorstellen, wij zijn Mitch en Damiaan Hendrikse. Twee broers die samen zijn gaan ondernemen. De start van ons evenementenbureau is begonnen in 2003, toen Damiaan gedurende zijn studie begon met het bedrijf East Central West Events.

Al snel werd duidelijk dat het jong bedrijfje zich ging specialiseren in VIP arrangementen en exclusieve activiteiten. In het bijzonder gericht op activiteiten op en rond het Circuit Park Zandvoort. Al vanaf 2005 zijn we actief in het organiseren van VIP Arrangementen, Race ervaringen en andere belevingen. Zowel voor zakelijke klanten als voor onze particuliere klanten.

Vanaf begin 2010 hebben we samen besloten om het wat serieuzer te gaan aanpakken, samen hebben we toen DiMa Events opgericht. Onze website, Your-Event.nl, is een belangrijk onderdeel van ons evenementenbureau DiMa Events.

Met de jaren is ons aanbod uitgebreid en daar zijn we nu nog steeds druk mee bezig. De website Your-Event.nl is daar het resultaat van. En we blijven bezig met uitbreiden, continu ontwikkelen wij nieuwe belevingen, VIP experiences en bedrijfsuitjes.

Hopelijk mogen wij U ook verwelkomen en kunnen we U een spetterende en onvergetelijke dag bezorgen!

Vrolijke groet,

Het Your-Event.nl Team!

© copyright 2020  Your-Event.nl

Site by: Egogo Websolutions